Bambu Latte

De ochtendroutine ziet er voor de meeste mensen ongeveer hetzelfde uit. Vast onderdeel is doorgaans een kopje koffie. Een energieshot om fris en energiek aan de dag te beginnen. Of toch niet? Dat koffie niet erg gezond is weten we ondertussen wel, maar dat cafeïne je eigenlijk nog meer moe maakt is minder bekend.
Daarom heeft A. Vogel een heerlijk alternatief – een 100% natuurlijke cafeïnevrije koffievervanger gemaakt van chicorei, Turkse vijgen, tarwe, gemoute gerst en Griekse eikels.
Wij tonen je hoe je hier een heerlijke latté mee maakt.
TIP: voeg een beetje kardemom, kaneel, gember of kruidnagel toe voor een geurige Chai latté

#vegan

Ingrediënten

Image
1 eetlepel Bambu van A.Vogel
100 ml Oatly Barista
150 ml heet water
1 koffielepel erythritol of stevia als zoetstof (optie)

Bereiding

Image
Klop het Bambupoeder met de zoetstof en de koude melk op in een grote koffiemok.
Voeg het hete water toe. U kunt met de hoeveelheid en verhouding van melk en water variëren afhankelijk van uw smaak en de grootte van uw mok
Ontvang onze nieuwsbrief!
Wij respecteren uw privacy. Uw e-mailadres en gegevens worden niet aan derden doorgegeven.