Over ons

De Nieuwe Stroming combineert het beste van de bio buurtwinkel van weleer met een uitgebreid gamma aan natuurlijke geneesmiddelen en voedingssupplementen.

Bij ons vind je een zorgvuldig samengesteld assortiment aan natuurlijke voedingswaren en alles voor een gezond en ecologisch leven.

Zelf volgde ik diverse opleidingen rond het belang van voeding en kruiden bij ziektebeelden en ben ik ACT*-consulent.

Bij ons kom je dus niet alleen voor de beste producten, maar ook voor eerlijk en correct advies.

*ACT is een tak van de klassieke psychologie die voornamelijk werkt met mindfulness technieken.een nieuwe stroming

Vanaf het begin
Image
Hoe het allemaal begon

Gevangen in de dagelijkse mallemolen van stress, files en werkdruk kwam een aantal jaren geleden het besef dat het zo niet verder kon. Een burn-out was het gevolg en dat had invloed op heel ons gezin.

Gezonde voeding, aangevuld met de juiste supplementen en de nodige beweging hebben voor een ommezwaai gezorgd, en het kon niet anders dan dat de carrièreswitch ging volgen. Dankzij mijn grootmoeder had ik al van kindsaf een grote interesse in de helende kracht van de natuur.


Image

Nathalie & Sven

Image

In 2017 werd de carrièreswitch een feit en waagde ik het als ondernemer om in 2020 eigenaar te worden van deze prachtige natuurwinkel.

De op één na grootste uitdaging in mijn leven.

Als je weet dat Nathalie en ik 3 kinderen (2 van haar, 1 van mij) opvoeden in een samengesteld gezin, dan kan je wel raden wat onze grootste uitdaging is in het leven. Samen met jullie hopen we er iets heel moois van te maken!