Mindfulness in de natuur met Sven

3 zondagen per maand kan je deelnemen aan outdoor mindfulness sessies. Dit kan zowel individueel als in groep. De sessies gaan door in Kalmthout, Mortsel, Borsbeek of Deurne.

Tijdens deze sessies gaan we praten en wandelen, maar stoppen we ook regelmatig voor specifieke oefeningen. Langzaam zal je leren de omgeving in je op te nemen en deze te gebruiken als spiegel of inspiratiebron.

De wandelingen worden steeds uitgestippeld op niveau van de deelnemer, verwacht je dus niet aan een bootcamp, maar aan een zachte wandeling van een uurtje met tussenstops. Heb jij het liever wat intensiever? Sven is een getraind wandelaar en volgt jouw tempo.

Mindfulness is een manier van in het leven staan, met je beide voeten in het hier en nu, op een plaats waar elke gedachte aanwezig mag zijn, zonder dat ze overrompelend wordt.
samen gebruiken we de natuur en onze ademhaling als gids
waar nodig zal er ook aandacht aan voedings- en bewegingsadvies gegeven worden

Door middel van mindfulness en aangepaste voeding is er vaak verbetering merkbaar bij tal van gezondheidsklachten, ook bij chronische klachten zoals slaapproblemen, concentratiestoornissen (oa ADHD, …), maagklachten, spier-en gewrichtspijn, burnout, CVS en fybromyalgie.

Aarzel dus niet en schrijf je vandaag nog in voor een individuele - of een groepssessie

TARIEVEN:

Intakegesprek / 60 min: GRATIS
Individueel: 50 Eur. / 1 uur
Groep*: Eur 30 pp / 90 min
*max 5 personen

KALENDER ZOMER 2020 


21 juni: BORSBEEK - Fort III
5 Juli: DEURNE - Rivierenhof
12 Juli: MORTSEL - Fort IV
19 Juli: KALMTHOUT - Heide
9 Augustus: BORSBEEK - Fort III
23 Augustus: DEURNE - Rivierenhof
30 Augustus: MORTSEL - FORT IV

 

 

Wie ben ik?

Image

Sven ('81 - zaakvoerder)

Is gecertifieerd ACT-consulent* en herstelde zelf van een ernstige burnout. Dankzij zijn persoonlijke ervaringen heeft hij een groot inlevingsvermogen in iedere situatie. Zijn coachings zijn daardoor heel ervaringsgericht en to-the-point en met veel aandacht voor het individu.

Bij Sven kan je oa terecht voor chronische klachten, stressklachten - al dan niet voedingsgerelateerd, (suiker)verslavingsproblematiek, ADHD en autisme (ASS), burnout en bore-out. Ook jongeren kunnen hier terecht - studenten ontvangen een kortingstarief van 25%.

*Acceptance and Commitment Therapy (kortweg ACT) is een wetenschappelijk onderbouwde vorm van gedragstherapie, gebouwd op mindfulness principes

 


Afspraak maken
 
Externe medewerkers
Image

Frédérique ('86) - Voedingsdeskundige en orthomoleculair therapeute

Loodst je graag langs de laatste hypes naar echte wetenschappelijk onderbouwde adviezen omtrent voeding en gezondheid. Haar doel is om je de juiste kennis en praktische handvatten aan te reiken die je nodig hebt om je gezondheid terug op de rails te krijgen.

Hierbij staat een persoonlijke en positieve aanpak centraal.

Geen ‘one size fits all’ want geloof me, zoals jij zijn er geen twee.

Met behulp van de juiste voeding, beweging, levensstijl en ondersteunende supplementen begeleid ze je naar een gezonder, gelukkiger en klachtenvrij leven.

 Frédérique haar praktijk vind je in Lier


Afspraak maken
Image

Alessia ('94) - diëtiste
behaalde naast haar diploma "voeding en dieetkunde" aan de AP Hogeschool te Antwerpen ook nog een postgraduaat over voeding bij kinderen en adolescenten
Zij werkt vanuit haar zelfstandige praktijk gelegen in Wilrijk en ontvangt cliënten in 3 talen (NL - FR - EN). Tussenkomst van het ziekenfonds is mogelijk voor consultaties bij Alessia, formulieren hoeft u hiervoor niet mee te nemen, die worden ter plaatse afgedrukt.

Voor Alessia is het heel belangrijk dat haar advies afgestemd is op  jouw persoonlijke voorkeuren. Geen lastige diëten die niet vol te houden zijn, maar wel veranderingen van eet – en leefgewoonten die resultaat geven op lange termijn. Dit doet ze door stapsgewijs te werk te gaan. Ze geeft je een nieuwe kijk op voeding en leert je de juiste keuzes te maken, waardoor je  mentaal en fysiek beter, energieker en gezonder wordt. Zelf volgt ze een veganistisch leefpatroon en is ze dus de ideale persoon om gelijkgestemden te begeleiden.

 


Afspraak maken