Image
Mindfulness in de natuur met Sven

3 zondagen per maand kan je deelnemen aan outdoor mindfulness sessies. Dit kan zowel individueel als in groep. De sessies gaan door in Kalmthout, Mortsel of Deurne.

Tijdens deze sessies gaan we praten en wandelen, maar ook stoppen we regelmatig voor specifieke oefeningen. Langzaam zal je leren de omgeving in je op te nemen en deze te gebruiken als spiegel of inspiratiebron.

De wandelingen worden steeds uitgestippeld op niveau van de deelnemer, verwacht je dus niet aan een bootcamp, maar aan een zachte wandeling van een uurtje met tussenstops. Heb jij het liever wat intensiever? Sven is een getraind wandelaar en volgt jouw tempo.

Mindfulness is een manier van in het leven staan, met je beide voeten in het hier en nu, op een plaats waar elke gedachte aanwezig mag zijn, zonder dat ze overrompelend wordt.
samen gebruiken we de natuur en onze ademhaling als gids
waar nodig zal er ook aandacht aan voedings- en bewegingsadvies gegeven worden

Door middel van mindfulness en aangepaste voeding is er vaak verbetering merkbaar bij tal van gezondheidsklachten, ook bij chronische klachten zoals slaapproblemen, concentratiestoornissen (oa ADHD, …), maagklachten, spier-en gewrichtspijn, burnout, CVS en fybromyalgie.

Aarzel dus niet en schrijf je vandaag nog in voor een individuele - of een groepsessie

TARIEVEN:
individueel: 50 Eur. / 1 uur
Groep*: Eur 30 pp / 90 min
*max 5 personen

KALENDER VOORJAAR 2020 (onder voorbehoud Corona maatregelen)

KALMTHOUT (HEIDE): 5 april (afgelast) - 3 mei - 7 juni
MORTSEL (FORT III): 12 april - 24 mei - 14 juni
DEURNE (RIVIERENHOF):  19 april - 31 mei - 21 juni

 

Wie zijn wij?

Image

Sven ('81 - zaakvoerder)

Is erkend ACT-consulent* en herstelde zelf van een ernstige burnout. Dankzij zijn persoonlijke ervaringen heeft hij een groot inlevingsvermogen in iedere situatie. Zijn coachings zijn daardoor heel ervaringsgericht en to-the-point en met veel aandacht voor het individu.

Bij Sven kan je oa terecht voor chronische klachten, al dan niet voedingsgerelateerd, (suiker)verslavingsproblematiek, ADHD en autisme (ASS), burnout en bore-out. Ook jongeren kunnen hier terecht - studenten ontvangen een kortingstarief van 25%.

  • Leefstijladvies
  • ACT - coaching

 


Afspraak maken

Sven ontwierp het e-book "burn-out-bijbel" dat je kan downloaden via deze link

*ACT is een tak van de klinische psychologie die werkt met mindfulness principes. ACT helpt je een bewust en waardevol leven te leiden, en geeft je concrete tools en technieken om met onaangename gevoelens om te gaan en een gezonde afstand te nemen van negatieve gedachten. Je komt in contact met wat écht belangrijk is in jouw leven.

Nog meer weten over ACT? Klik hier!

Externe medewerkers
Image

Alessia ('94) behaalde naast haar diploma "voeding en dieetkunde" aan de AP Hogeschool te Antwerpen ook nog een postgraduaat over voeding bij kinderen en adolescenten
Zij werkt vanuit haar zelfstandige praktijk gelegen in Wilrijk en ontvangt cliënten in 3 talen (NL - FR - EN). Tussenkomst van het ziekenfonds is mogelijk voor consultaties bij Alessia, formulieren hoeft u hiervoor niet mee te nemen, die worden ter plaatse afgedrukt.

Voor Alessia is het heel belangrijk dat haar advies afgestemd is op  jouw persoonlijke voorkeuren. Geen lastige diëten die niet vol te houden zijn, maar wel veranderingen van eet – en leefgewoonten die resultaat geven op lange termijn. Dit doet ze door stapsgewijs te werk te gaan. Ze geeft je een nieuwe kijk op voeding en leert je de juiste keuzes te maken, waardoor je  mentaal en fysiek beter, energieker en gezonder wordt. Zelf volgt ze een veganistisch leefpatroon en is ze dus de ideale persoon om gelijkgestemden te begeleiden. Uiteraard kunnen ook niet-veganisten bij haar terecht.


Afspraak maken