Coaching op jouw maat

Het is een cliché zo hoog als een huis, een gezond lichaam is niets waard zonder een gezonde geest. Bij het aanpakken van chronische klachten is de mind-body connectie onmisbaar. 

Sven ondervond dit uit eerste lijn. Na jaren roofbouw te hebben gepleegd op zijn lichaam door een ongezonde leefstijl en een veeleisende en stresserende job kreeg hij een burnout. De gevolgen daarvan waren voelbaar in elk aspect van zijn leven. 

Hij ondervond dat een gezonde leefstijl voor vooruitgang zorgde, maar het laatste duwtje over de drempel vond hij in de vorm van mindfulness. Het was een ingrijpende verandering en het duurde niet lang voor hij zich omschoolde tot ACT* consulent. 

De meeste coachingtrajecten tonen je slechts 1 kant van het verhaal. Bij Sven krijg je het hele pakket, van voedingsadvies tot mindfulness en ademhalingswerk. Zijn holistische visie en no-nonsense aanpak is vooral interessant bij chronische of wederkerende klachten waarvoor binnen de reguliere geneeskunde vaak geen passend antwoord wordt gevonden. 

De eerste stap in een coaching traject is een gratis strategy call. Tijdens dit gesprek van 15 minuten bespreken we jouw situatie en zoeken we samen een geschikt traject. 

Mogelijkheden:

  • Privé consult (Wilrijk)
  • Online consult (Skype)
  • Mindful walk (Fort van Borsbeek)

Een strategy call reserveren kan via onderstaand formulier

Wie ben ik?

Image

Sven ('81 - zaakvoerder)

Ik ben een coach die voornamelijk werkt vanuit een zeer persoonlijk verhaal en groot inlevingsvermogen. Zelf liep ik meer dan 20 jaar gebukt onder chronische pijnklachten. Ik kreeg tal van diagnoses en slikte voor elk symptoom een medicijn. 

Nu heb ik een antwoord gevonden op die chronische spanning, en dankzij een nieuwe levensstijl voel ik me beter dan ooit. 

Ik help je graag verder bij chronische klachten, stressklachten - al dan niet voedingsgerelateerd, (suiker)verslavingsproblematiek, ADHD en autisme (ASS), burnout en bore-out. Ook jongeren kunnen bij mij terecht - studenten ontvangen een kortingstarief van 25%.

*Acceptance and Commitment Therapy (kortweg ACT) is een wetenschappelijk onderbouwde vorm van gedragstherapie, gebouwd op mindfulness principes

 


Afspraak maken
 
Externe medewerkers
Image

Frédérique ('86) - Voedingsdeskundige en orthomoleculair therapeute

Loodst je graag langs de laatste hypes naar echte wetenschappelijk onderbouwde adviezen omtrent voeding en gezondheid. Haar doel is om je de juiste kennis en praktische handvatten aan te reiken die je nodig hebt om je gezondheid terug op de rails te krijgen.

Hierbij staat een persoonlijke en positieve aanpak centraal.

Geen ‘one size fits all’ want geloof me, zoals jij zijn er geen twee.

Met behulp van de juiste voeding, beweging, levensstijl en ondersteunende supplementen begeleid ze je naar een gezonder, gelukkiger en klachtenvrij leven.

 Frédérique haar praktijk vind je in Lier


Afspraak maken