Terug naar school: hoe stoom je je kind klaar voor het nieuwe schooljaar?


5 september 2018

De brooddoos is al gevuld, maar hoe zorg je ervoor dat je kind probleemloos het schooljaar overleeft?
Wij helpen je op weg met de juiste supplementen en tips!

  • Multivitaminen kunnen een handje helpen bij het voorzien in de basisbehoefte aan vitaminen en mineralen. Zo heeft Viridian speciaal voor kinderen Viridikid ontwikkeld. Deze bevatten o.a. vitamine C, calcium, magnesium, vitamine E en ijzer. Door extracten uit fruit en groenten te halen, hebben ze bovendien een aangename smaak zonder onnatuurlijke suikers.

  • Heeft je kind last van stress? Dan kan de Rescue van Bach handig zijn. Op basis van natuurlijke bloesems geeft Rescue rust en ontspanning. Onze Rescue Kids zijn druppeltjes speciaal voor kinderen. Handig om mee te nemen naar school!
  • Omega 3 & 9 zijn belangrijke vetzuren, ook voor kinderen. Zoals je in dit artikel reeds las, kan ons lichaam deze niet zelf aanmaken. Daarom kan een supplement zeker helpen.

  • Het begin van het schooljaar gaat ook een beetje gepaard met de angst voor die kleine, vervelende insectjes: luizen. Je kan je kind preventief beschermen door een beetje etherische olie van lavendel achter de oren of in de nek te smeren. Die houden de luizen weg!

Deel dit bericht!