Membrasin, goed voor ogen, huid en slijmvliezen


11 mei 2018
Omega 7

Omega-7 vetzuren zijn onverzadigde vetzuren welke normaal gesproken door het lichaam aangemaakt worden. Deze worden door het lichaam aangewend om oa de huid gehydrateerd te houden. Naarmate we ouder worden neemt het aanmaakproces echter af, vandaar dat we deze omega-7 vetzuren pas nodig hebben als ons lichaam veranderingen doormaakt.

Door bepaalde omstandigheden (zoals bvb de menopauze) kan deze afnemende aanmaak van omega-7 vetzuren zich voordoen. Tijdens en na deze natuurlijke veranderingen in het lichaam kan het daarom zinvol zijn om extra omega-7 vetzuren in de vorm van een supplement in te nemen

Duindoornbesolie, rijk aan omega-7 vetzuren

Een vruchtje dat goed is voor de ogen, de huid en de slijmvliezen is de duindoornbes. De olie uit de duindoornbes is rijk aan de plantaardige omega-7 vetzuren. Daarnaast bevat het ook omega 3, -6, en -9 vetzuren. Omega 7 komt overigens niet veel voor in de natuur. Duindoornbessen zijn één van de belangrijkste bronnen van omega 7. Tevens bevat de duindoornbes betacaroteen dat in het lichaam wordt omgezet in vitamine A, wat bijdraagt tot de instandhouding van de normale vochtbalans van de ogen. Vitamine A is goed voor de slijmvliezen en zorgt voor het behoud van een normale huid.

Membrasin wordt oa aangeraden voor contactlensdragers die regelmatig last hebben van droge ogen.

Wat zijn slijmvliezen?

een slijmvlies (mucosa) is een dunne laag van cellen die slijm produceren met als doel bescherming of transport van afvalstoffen. Ogen, mond, longen, maar ook blaas, darmen en vagina bevatten slijmvliezen.

Kies voor kwaliteit

Membrasin bevat de zuivere olie uit het vruchtvlees en de pit van de duindoornbes. Voor membrasin wordt alleen de hoogste kwaliteit duindoornbessen geselecteerd, waarna in Finland door middel van de meest moderne apparatuur de zuivere olie uit de bessen wordt geperst. Dit gebeurt via een speciale en milieuvriendelijke axtractiemethode die de hoge kwaliteit en hoeveelheid omega 7 geeft.

Voor de productie van 1 capsule worden de geselecteerde inhoudsstoffen van van 50.000 mg duindoornbessen gebruikt.
1 dagdosis (4 capsules) bevat maar liefst de inhoud van 200.000 mg (200 gram) duindoornbessen met de optimale hoeveelheid omega 7 voor uw lichaam.

Gebruiksadvies

indien u voor het eerst met Membrasin capsules start, dan adviseren we om met minstens 4 capsules per dag te starten.
Na 4 tot 6 weken kan er overgestapt worden op de onderhoudsdosering van 2 capsules per dag.

 

 

Deel dit bericht!