Voor u getest: Skinny Love


12 april 2018

In onze categorie “voor u getest” laten we diverse mensen hun mening geven over onze producten.

 


 

Vaak vragen we naar feedback van onze klanten over producten die we verkopen maar nog niet zelf hebben kunnen testen, en de feedback die we van Skinny Love kregen deed ons nieuwsgierig worden. Een drankje dat je zin in zoete tussendoortjes doet afnemen, en daarbij nog lekker en gezond is?

Dat wil ik ook proberen

Het was onder dat mom dat we besloten om Skinny Love te nomineren voor een plaats in deze rubriek, en we vonden in diëtiste Sofie een gewillig slachtoffer.

 

Sofie, je testte voor ons 22 dagen lang Skinny Love, wat is dat wondermiddel waar we zoveel over lezen?

Laat ons van in het begin duidelijk zijn, gezonde wondermiddeltjes om snel af te vallen bestaan niet. 1 van dekenmerken van een een ongezond dieet is dat het meestal wonderbaarlijk genoemd wordt.

ook Skinny Love is geen wondermiddel waarmee je zonder een juist voedingsschema en de juiste beweging veel kilo’s zal verliezen.

Laat ons van in het begin duidelijk zijn, gezonde wondermiddeltjes om snel af te vallen bestaan niet

Als je het doet zoals ik het deed – zonder grote aanpassing in mijn dagelijkse voeding – dan zal je ook gewicht verliezen, maar dit proces zal veel langer duren.

Wat is het dan wel?

Voor mij was het ten eerste een lekkere manier om elke dag voldoende te drinken. Onvoldoende drinken is sowieso al een onderschat probleem bij veel mensen, ook vaak bij mij tijdens mijn drukke bezigheden.

Verder voelde ik al kort na het opstarten van de kuur dat ik minder honger en meer energie begon te krijgen.

De smaak is heel aangenaam en doet de zin naar frisdranken en andere zoetigheden verdwijnen. De geur van het poeder is pittig, maar omdat je de dosis langzaamaan opbouwt kan je gemakkelijk aan de smaak wennen eens opgelost in water. Omdat je in de namiddag een andere mix moet maken wordt het niet eentonig.

Vroeger keek ik al een uurtje voor het middageten op de klok omdat ik honger kreeg. De voormiddag shake zorgt er echter voor dat mijn hongergevoel wegblijft tot het werkelijk tijd is om te eten. Dat resulteert in minder tussendoortjes, en dit al sinds dag 1.

De namiddag shake bevat meer gember (en ik ben een echte ginger-lover) en zorgt ervoor dat mijn lunch minder lang op de maag blijft liggen. De klassieke namiddagdip is verleden tijd en ik voel me na 8 uur hard werken nog vitaal genoeg om naar huis te fietsen, en dit effect had ik al na 2 a 3 dagen. De motor van het menselijk lichaam wordt aangedreven door een goede spijsvertering, dat werd merkbaar tijdens het gebruik van Skinny Love.

Na 3 weken ben ik niet veel aan gewicht kwijt (wel een beetje) maar voel ik duidelijk een verschil in taille. Een verklaring hiervoor kan zijn is dat meer energie heeft gezorgd voor meer beweging, met als gevolg: meer spieren, vandaar dat er slechts een lichte daling in gewicht te noteren valt, maar mijn silhouette wel verslankt is.

Heeft het ook minpunten

Het kost 92 euro voor een kuur van 3 à 4 weken, dat is natuurlijk een aankoop die niet voor iedereen even evident is om vaak te doen. Het is duur, maar op de vraag of het té duur is moet ik ‘nee’ antwoorden. Een product is pas té duur als het zijn geld niet waard is, en dat kan ik in dit geval niet zeggen. In mijn budget zou ik het wel als weloverwogen aankoop proberen in te passen, zeker omdat we merken dat er heel vaak interessante acties lopen die de prijs toch wat aantrekkelijker maken.

Ik heb ook gemerkt dat het makkelijk is om kwistig te zijn met de lepels, net omdat je aan de smaak went. Als je na 2 weken rijkelijk scheppen merkt dat de pot bijna leeg is kan dat een onaangename vaststelling zijn. Het aangewezen aantal koffielepels is echter meer dan genoeg om een lekkere smaak en het gewenste effect te creëren.

Aan wie raad je het aan?

Aan iedereen die op een gezonde manier wil afvallen, zeker in combinatie met aangepaste voeding en voldoende beweging geloof ik in de werking.
Eveneens zou ik het durven adviseren aan mensen die kampen met (al dan niet chronische) vitaliteitsklachten (burnout, …), ook weer in combinatie met een juist voedingspatroon en eventuele supplementen, zoals probiotica. Vitaliteit begint in je darmflora, en Skinny Love zorgt voor die goede spijsvertering die daarvoor nodig is.

zeker in combinatie met aangepaste voeding en voldoende beweging geloof ik in de werking

Wat ik sowieso adviseer is dat JE realistisch moet zijn. Skinny Love zet je op gang en doet je zin krijgen om op je eten te gaan letten, kortom, het motiveert je om voort te doen.

Koop je nog een kuur?

Op zich zegt mijn lichaam ja. Omdat het geen goedkope aankoop is ga ik eerst proberen om de ingeslagen weg verder te zetten zonder Skinny Love, en mijn volgende kuur later inzetten, maar dat er een volgende kuur komt is een feit!

Sofie is 30 jaar oud en heeft een bachelor diploma in de voedings- en dieetkunde

 

Deel dit bericht!