Wat niet mag ontbreken in je reisapotheek…


18 maart 2018

Trek je er met je gezin op uit naar het strand of de bergen tijdens de zomermaanden, dan raden wij steeds aan volgende onontbeerlijke items in je reisapotheek te stoppen:

 • SeaBands: je kent het wel, na iets meer dan een uurtje bollen op de soms gammele snelwegen slaat het toe. Je maag keert, je krijgt het warm en koud tegelijk en je begint te zweten en moeilijker te ademen. De reisziekte heeft je te pakken! Seabands zijn polsbandjes die uitgerust zijn met acupressuur technologie. Geraak dus medicijnvrij van je reisziekte af!

 

 

 • Zonbescherming: Aan het strand, in de bergen of zelfs op skivakantie is een goede zonbescherming een must! Wij kiezen voor de complete bescherming van Aloe Pura om te smeren. Smeer je liever niet, probeer dan zeker de Skin Protection Factor van Viridian. Deze capsules geven je voldoende zonbescherming zonder smeren. Ideaal voor in je handbagage dus!

 • Viridian Digestive Complex: Op vakantie laat je jezelf wel eens verwennen en kookt een ander voor jou. Hoe lekker het hoteleten wel kan zijn, het wordt anders klaargemaakt dan je misschien gewend bent. Andere bereidingen en kruiden kunnen soms voor spijsverteringsproblemen zorgen. Laat je zuurverdiende vakantie niet in het maagzuur vallen en steek Viridian Digestive Aid in je reisapotheek. Dit supplement helpt je in geen tijd van je opgeblazen gevoel af!

 

 • Tiger Balm: Vroeg dat laatste partijtje beachvolley net wat te veel van je lichaam? Zorg dat je er morgen terug staat om revanche te nemen en smeer Tiger Balm op je pijnlijke spieren! Heb je wel vaker last van pijnlijke spieren en gewrichten? Lees dan hier ons artikel over osteoporose

 

 • Probiotica: als je het type bent dat op vakantie nogal moeilijk “gaat” adviseren we je in de eerste plaats om reeds op voorhand met een probiotica kuur te beginnen zodat ook je darmen in topconditie op vakantie kunnen vertrekken. Ook bij ernstige buikloop adviseer ik altijd eerst probiotica. Je komt meer te weten over probiotica in dit artikel 

  Ben jij eerder het avontuurlijke type en plan je een exotische reis? Kies dan voor de Travel Biotic van Viridian, speciaal voorzien op verre bestemmingen

 

 

 • Lippenbalsem: Koud weer of net heel warm? Voorkom kloven en een droog gevoel op de lippen door de juiste lipverzorging te gebruiken.

 

 • Ga je met de wagen op vakantie? Denk aan het milieu en kies voor een herbruikbare beker tijdens je nachtelijke tankstationkoffietje. Zo laat je de mega-vervuilende piepschuim bekertjes links liggen en bovendien zie je er door de toffe designs uit als een trendsetter!
  Als toevoeging kan je nog kiezen voor de rietjes uit aluminium om je vakantiecocktails te ‘pimpen’
  LET OP: deze is enkel te verkrijgen in onze webshop

 

Deel dit bericht!