Kies voor 100% natuurlijke zonbescherming


13 maart 2018

Momenteel laat het grauwe weer anders vermoeden, maar het duurt niet lang meer eer de lente er aankomt. Ga je in de paasvakantie op skireis, of blijf je lekker in eigen land, wij raden je steeds aan om voor een 100% natuurlijke zonbescherming te kiezen en stellen je graag deze telg het Weleda gamma voor.

Waarom kiezen voor Weleda zonbescherming?

  • Het beschermt tegen UVA en UVB straling, direct na aanbrengen
  • Het bevat minerale filters zonder nanodeeltjes
  • het is veilig voor mens en natuur
  • veroorzaakt geen allergische reacties
  •  Goed voor het hele gezin en mensen met gevoelige huid

Edelweiss is de naamdrager van de Weleda zonverzorging. Deze plant groeit op een hoogte van 1500 tot 3400 meter en wordt daar blootgesteld aan extreme temperatuursverschillen en intens zonlicht. Deze plant heeft een geweldige capaciteit om met dit zonlicht om te gaan en kan zichzelf uitstekend beschermen in zijn natuurlijke omgeving. Extract van Edelweiss heeft een anti-oxidatieve werking, wat betekent dat het de cellen voor de UV schade behoedt.

Omdat Edelweiss een beschermde plant is mag deze niet in het wild worden geplukt. Weleda werkt daardoor samen met een biologische teler in Zwitserland. Hier worden uitsluitend de bovengrondse delen van de plant gebruikt, waarmee de wortels van de plant behouden blijven en de plant kan blijven groeien.

Waarom Weleda zonbescherming na het aanbrengen zichtbaar blijft

Weleda gebruikt geen chemische zonnefilters en-of NANO UV filters. Deze zonbescherming is NATRUE gecertificeerd en ontwikkeld zonder compromissen te sluiten op het vlak van huidverdraagzaamheid, zorg voor het milieu en werkzaamheid.

Minerale UV-filters zonder NANO-deeltjes zijn groter, daardoor reflecteren ze het zonlicht en geven ze een witachtige glans op de huid. Hierdoor zijn ze eveneens ultra water resistent.

 

 

Deel dit bericht!