Skinny Love


20 december 2017

Skinny love is een gezonde toevoeging op je dieet en bevat tal van mineralen en vitaminen die een gezonde en evenwichtige vetverbranding stimuleren. Geen maaltijdvervanger dus, maar een extra tussendoortje.

De vermageringskuur bestaat uit 2 shakes, voor in de ochtend en in de namiddag welke je gebruikt naast je normale voedingspatroon.
De shake voor de ochtend bestaat uit de volgende ingrediënten: prebiotica dieetvezels, fruitvezels (pompelmoes 9%, citroen, appel, cactusvijg), Matcha groene thee 9%, gember, kruidenmix (brandnetel, basilicum, rozemarijn) en groene koffie extract.

De shake voor de namiddag bestaat uit de volgende ingrediënten: prebiotica dieetvezels, fruitvezels (citroen 10%, mandarijn 10%, cactusvijg, ananas), kurkuma 10%, gember, komijn, kaneel en peper.

Één kuur duurt ongeveer 3 weken, en kost 89 Euro. Wil je er graag de supercoole shaker bij koop je deze éénmalig voor 12,5 Euro

De getuigenissen van mensen die op een gezonde manier gewicht hebben verloren dankzij Skinny Love zijn ondertussen ontelbaar geworden
Have a happy diet!

Deel dit bericht!