Nathalie vertelt


20 december 2017

Over hem:

Hoi iedereen, hierbij wil ik jullie voorstellen aan Sven, mijn beste vriend, levenspartner, medestander, medestrijder en occasioneel therapeut.

In theorie kennen we elkaar al sinds het eerste leerjaar, wetende dat we in dezelfde school zaten maar zonder echt een persoonlijk contact. Na dan +/- 20 jaar een gescheiden pad te hebben bewandeld zijn we elkaar terug tegengekomen. Als ik aan die tijd terug denk, dan voelde ik vooral een warm gevoel bij ons eerste contact na zoveel jaren. Na een periode van warme vriendschap kwam de “vonk” zoals we zeggen.

Na een woelige periode van verbouwingen en gewoon worden aan een “nieuw samengesteld gezin” kwam er stilaan meer en meer interesse in natuurproducten en alles wat daar bij hoort. Het viel ons op hoe weinig aanbod er was in de grote winkelketens voor gezonde en vooral lekkere voeding. Vooral ook naar kinderen toe die, zeg nu eerlijk, toch meestal kieskeuriger zijn dan de ouders. En daarnaast ook de bewustwording van hoe snel we naar “medicijnen” grijpen voor dingen die heel gemakkelijk kunnen behandeld worden op een natuurlijke manier. Dit was het eerste zaadje van ons project!

Sven die natuurlijk direct een tal van ideeën had en ik die het toch wat moeilijk had met de gedachte om van een veilige en gecontroleerde omgeving ineens naar een meer onzeker bestaan te gaan. En mensen die mij kennen weten exact wat ik hiermee bedoel, ik heb nogal nood aan controle in mijn leven blijkbaar. Dus in het begin toch wat pittige discussies gehad… Maar niet zonder vruchtbaar resultaat! Door de ideale mix van mijn behoefte aan een duidelijke stappenplan (financieel en commercieel), en Sven zijn ontzettend creatieve ideeën hebben we toch samen de ideale middenweg gevonden! Een fantastisch maar toch berekend project!

En hier zijn we dan!


Over mij:

Alhoewel mijn passie en interesses zeker ook in de winkel liggen, zal ik voorlopig enkel achter de schermen helpen. Ik blijf momenteel werkzaam in mijn fulltime job. Daar mijn capaciteiten vooral liggen bij het administratieve gedeelte, zal ik Sven helpen als sparring-partner met de cijfers, planning en structuur. Daar heb ik aanleg (en passie) voor. Voor de day to day business reken ik op Sven zijn (super) krachten. Dat maakt ons dan ook de ideale mix om onze winkel te leiden en op een hoger niveau te brengen. Niettemin kijk ik er toch naar uit om af en toe eens binnen te springen om jullie allemaal te leren kennen. Ook al zal ik niet altijd aanwezig zijn in de winkel , mijn hart ligt er wel

Deel dit bericht!